5 jaar MierenNederland!

Bedankt!

Wat begon als een initiatief om medehobbyisten te voorzien van goede informatie in de hobby is al snel uitgegroeid tot een mooie onderneming die duizenden hobbyisten door heel Europa voorziet van mieren en toebehoren.

We willen al onze klanten heel hartelijk bedanken! Niet alleen voor het bestellen van onze producten maar ook voor alle leuke/lieve berichten die we dagelijks mogen ontvangen. Het contact met jullie vinden we net zo leuk als de mieren zelf! 

We vieren onze 5e verjaardag dan ook graag met al onze mede hobbyisten en hopen nog minstens 50 jaar samen met jullie van de hobby te kunnen genieten.

– Jens & Robin

Krijg je aankoopbedrag terug

De winnaar is bekend! Van harte gefeliciteerd. 

Bestelling #210330 voor E. Stoppelenburg. Je krijgt je aankoopbedrag terug. Koop er maar een lekkere taart voor! ;p

Een wedstrijd voor de Facebook gebruikers

De winnaars zijn bekend! Van harte gefeliciteerd. 

Er zijn in Nederland en België een 3 tal Nederlandstalige Facebook groepen/forums waar wij actief zijn. Onder de leden van die groepen houden we een creativiteitten wedstrijd. 

Heb jij een mooi formicarium gemaakt, kun je goed mieren tekenen, heb je een mooie foto gemaakt of iets anders creatiefs gedaan met mieren als onderwerp dan kun je meedoen. 

De 3 winnaars worden 25 april bekend gemaakt. Onder de winnaars worden 3 waardebonnen van 15 euro verdeeld. 

Give a(nt)way op Instagram

De winnaar is bekend! Van harte gefeliciteerd. 

Op onze Instagram verloten we onder de volgers een waardebon van 25 euro.

Reageer onder het bericht over de give away en volg ons account om kans te maken op de waardebon. De winnaar wordt 15 april bekendgemaakt.

*Het is mogelijk maar we raden het af nieuwe gyne’s te introduceren in een kolonie met een gyne.