Yes! Je bestelling is geplaatst.

We zeggen in Friesland ‘de tiid hâld gjin skoft’ (de tijd staat nooit stil) maar we begrijpen best dat wanneer je op je pakketje wacht dit wel zo kan voelen.
Het streven is om je bestelling binnen 10 werkdagen te verzenden, raadpleeg de VGR pagina voor meer info. Wanneer je pakketje is verzonden krijg je hiervan een bevestiging op de e-mail.
Omdat de hele dag je e-mail verversen en op de deurmat liggen en testen of de deurbel nog wel werkt niet zo spannend is hebben we een aantal leuke dingen voor je bedacht. Met onze wachttherapie vliegt de tijd voorbij!

1. Naar de grond kijken

Het klinkt misschien niet zo spannend, maar ga lekker naar buiten. Of dit nu in je achtertuin, het park of de straat is. Wanneer je bukt en kijkt wat er zich allemaal op de grond afspeelt zal je versteld staan. 
Wat heb je allemaal gespot? De kans is groot dat er zomaar een paar Lasius niger werksters voorbij komen lopen. Of een andere mierensoort natuurlijk, probeer eens uit te zoeken welke soort het is. 

2. Tekenen en kleuren

Maak een mooie mieren tekening of kleurplaat. Niets rustgevender dan kleuren en tekenen, teken onze mieren na of download een mooie kleurplaat van het internet.
Heb je een mooie tekening of kleurplaat gemaakt? Stuur hem op via e-mail of de post, dat vinden we super leuk!

3. Lekker lezen

Haal een mooi mieren boek bij de bibliotheek, lees onze over mieren pagina of speur het internet af. Er is zoveel te lezen over mieren, je zou bijna vergeten dat de postbode langs komt. 
Let wel op, wanneer je op het internet gaat zoeken naar informatie over mieren controleer dan wel dubbel of de informatie klopt. Er zijn veel mensen en zelfs verkopers die onwaarheden verkondigen, dit kan schadelijk zijn voor je mieren. 

4. YouTube kijken

YouTube (en de rest van het internet) staat bomvol documentaires en andere video’s over mieren, genoeg om uren mee zoet te zijn. We hebben alvast 4 mooie documentaires voor je klaar gezet die je sowieso gezien moet hebben. Veel kijkplezier! 

5. Sociale media

Bekijk het YouTube kanaal en de Instagram pagina van MierenNederland voor leuke filmpjes, foto’s, weetjes en nieuwtjes. 
 Alle linkjes kun je onder in de pagina vinden of door op de tekst te klikken.